036-16 00 61

Beställ & hämta

Edit Content

036-16 00 61

Beställ & hämta

Om Cicki Ma Ma

Om Oss

På vår restaurang i Jönköping, belägen på Klostergatan 62, erbjuder vi en varierad meny med läckra rätter för att tillfredsställa alla smaklökar. Oavsett om du är ute efter en fräsch sallad, saftiga revben, smakfull kebab, knaprig falafel eller välsmakande kyckling, så har vi något för dig!

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra gäster en fantastisk matupplevelse i en trevlig och avslappnad atmosfär. Vårt team av erfarna kockar använder enbart färska och högkvalitativa ingredienser för att skapa smakrika och vällagade rätter som kommer att få dina smaklökar att jubla.

Vår salladsmeny är full av hälsosamma och näringsrika alternativ som kommer att tillfredsställa både vegetarianer och hälsomedvetna gäster. Om du är ute efter något lite mer köttigt och mättande, kan du prova våra saftiga revben som är perfekt tillagade för att smälta i munnen.

För de som älskar orientaliska smaker erbjuder vi kebab och falafel av hög kvalitet. Våra kebabrätter är välkryddade och serveras med olika tillbehör och såser för att ge dig en autentisk smakupplevelse. Om du föredrar vegetariska alternativ är våra falafelrätter perfekta för dig. De är tillagade med omsorg för att ge dig den perfekta kombinationen av krispighet och smak.

Besök oss på Klostergatan 62 i Jönköping och upplev en smakrik resa i en avslappnad atmosfär. Vi ser fram emot att få servera dig och ge dig en matupplevelse utöver det vanliga!

Välkommen till Cicki Ma Ma!

Med vänliga hälsningar, Restaurangteamet

Kvalitet

En mångsidig meny med något för alla smaker.

Kyckling

Saftig, smakrik och tillagad med omsorg för en upplevelse av hög kvalitet.

Kebab

En smakexplosion som kommer att ta dina smaklökar på en spännande resa.

Falafel

Krispiga, smakfulla och perfekt för dig som älskar vegetariska alternativ.

Revben

Möra, saftiga och fulla av smak för en riktigt smakupplevelse.

Sallader

Fräscha, hälsosamma alternativ som kommer att tillfredsställa dina smaklökar.

picknickkorgen

Njut av en perfekt picknick, komplett med läckra rätter och tilltugg.